Beernem

18-08-11

Delphine De Brabander is de nieuwe Miss KLJ

 

Op zondag 14 augustus  vond voor het tweede jaar op rij de miss KLJ verkiezing West-Vlaanderen plaats. Vorig jaar werd deze editie gewonnen door de 20 jarige Delphine De Brabander (lid van KLJ Beernem). Dit jaar deden haar zussen Eveline (23j) en Stefanie (21j) mee. De eerste prijs werd in de wacht gesleept door Stefanie en de eerste eredame was Eveline. Zo bleef dit jaar het lint van miss KLJ binnen de familie De Brabander. Stefanie won een gratis wellness beurt en Eveline twee vivaboxen. Op deze verkiezing staat schoonheid evenwel niet centraal. De meisjes worden naast présence gequoteerd op allerlei proeven die in verband staan met de landbouw. Men moest onder andere schapen drijven, aardappelen en uien schillen,quizvragen oplossen en met de auto een parcours afleggen.  

 

KLJ Beernem geeft zijn startactiviteit op vrijdag 9 september op 19u in hun lokaal in de Beukendreef. Daar zorgt men dit jaar voor een mix van oud en nieuw. Er wordt  een oud dorpscafé opgezet met tal van volksspelen en men vraagt elk lid een vriend of vriendin mee te brengen. Uiteraard zijn alle jongeren die hun vriendenkring willen uitbreiden van harte welkom.

Naast de startactiviteit is er om de twee weken een activiteit op de maat van jongeren met PIT. Wie al niet kan wachten om lid te worden kan onze gegevens vinden op onze site ‘klj-beernem.be’.

 

klj.jpg

14:59 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.