Beernem

12-08-11

Unizo Nevele pakt uit met Bateau Chantant en huifkarrentocht

Onze buren uit Nevele Finaal_Programma_vanaf_20_augustus_2011[1].jpgorganiseren op zaterdag 20 augustus, in samenwerking met Unizo Deinze en Sint-Martens Latem een vaatocht met het historisch schip Den Oeden Schobiak op de Leie en het Schipdonkkanaal, terwijl na het afmeren, tijdens de huifkarrentocht, op zoek wordt gegaan naar de Vlaamse schrijver, Cyriel Buysse.

Het programma is als volgt: 

De afvaart gebeurt stipt om 13u15 aan 't Oude Sashuis  in de Hellestraat te Astene, waarna een stop volgt te Deinze, waar men gedurende een halfuur een terrasje kan doen.

De afvaart te Deinze is voorzien om 14u30 waarna men aanmeert te Nevele, gekoppeld aan een bezoek aan een museum of terrasje. Het animatieprogramma op het schip wordt verzekerd door een accordeonist, animator voorzanger. 

Om 16u30 is er het vertrek te Nevele met de huifkar om de Cyriel Buysse route af te leggen, via hoeve Goetgebeur, kasteel Ooidonk en korte River wandeling naar 't Oud Sashuis, waar er aangekomen wordt omstreeks 18 uur. De belangstellenden worden in twee groepen verdeeld van zo'n 14 personen. Tijdens huifkartocht en op het schip worden streekproducten en drankjes aangeboden. De deelnameprijs voor het volledig programma (alles inbegrepen) bedraagt 35 euro per persoon. De inschrijving wordt bevestigd na betaling op reknr: BE 13 8601 1278 7639 met vermelding Bateau Chantant Unizo Nevele.

Info : Roland Verkest 09/371.72.78.

11:36 Gepost door Reginald in Algemeen, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.