Beernem

25-06-11

Vlaanderen Feest in Beernem

feest1.jpg

Op zaterdag 2 juli viert Vlaanderen feest op het plein juist voor OC De Kleine Beer. Vanaf 13u30 tot 18 uur kan men er terecht voor heel wat festiviteiten. Naast een optreden van Jackobond kan men er genieten van de demonstraties van de diverse kunstenaars, die er een kunstenaarsmarkt organiseren.

Elke zomer wordt de grote vakantie ingezet met een resem activiteiten. Onder het thema Vlaanderen feest worden heel wat zaken georganiseerd juist voor OC De Kleine Beer. Om 15 uur is er het live optreden van Jackobond. Een ganse namiddag wordt er gratis speelplezier geleverd voor alle speelvogels tussen 4 en 13 jaar. “Wat mogen onze jongeren verwachten”, opent jeugdschepen Jos Sypré het gesprek. “Er is een reuze-speeldorp en we nodigen alle jeugdigen uit om te komen proeven van de wervelende attracties en activiteiten, hindernissenparcours, springkasteel, klimmuur met deathride, gekke kapper, knutselhoek, trampoline, paardenritjes en nog veel meer”, somt Sypré enkele van de activiteiten op.

Spel

In het Bloemendale zwembad kan men terecht voor allerlei toffe spelelementen. “Een nieuw waterelement Doggy voor kinderen van 5 tot 8 jaar wordt geïntroduceerd van 14 tot 15 uur. Voor de kinderen tussen 9 en 12 jaar is het voorzien vanaf 15u30 tot 16u30”, vervolgt Sypré. Om 17u30 vindt er dan een spetterende slotshow plaats door ‘Ik & den Theo’. Deze muziekgroep sluit helemaal aan bij de leefwereld van kleuters, kinderen en hun ouders/grootouders. De liedjes die ze brengen gaan over alternatieve superhelden, winkeltje spelen, later Indiaan worden, internet, en meer van dat. Het belooft een onvergetelijke namiddag vol onverwachte speelkriebels te worden”, weet Jos Sypré.

 

12:59 Gepost door Reginald in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.