Beernem

19-05-11

Gevaarlijke toestand in Lattenklieversstraat in Sint-Joris

auto.gifRecentelijk reed een jonge fietser uit Brugge ter hoogte van huisnummer 129 frontaal in op een op de baan geparkeerde wagen. Gelukkig droeg de fietser een helm, maar werd toch nog vrij ernstig gekwetst.

De wagen is echter reglementair geparkeerd, want de bewoners, van de Lattenklieversstraat moeten hun wagen op de weg laten staan, als de opritten niet vrij zijn.

Door de wegversmalling bij de renovatie van deze straat, blijft er heel weinig ruimte over om tegenliggers te laten passeren. Ook aan de tegenoverliggende zijde van de straat staan soms wagens geparkeerd wat levensgevaarlijke situaties opleveren. De bewoners van de Lattenklieversstraat houden er een onbehaaglijk gevoel aan over en vinden het heel erg jammer dat "verkeersdeskundigen" niet beter uitgedokterd hebben hoe ze de straat bi de renovatie niet veiliger konden maken. Neem daar nog de wegversmallingen erbij en we zijn ervan overtuigd dat één of andere dag nieuwe slachtoffers zullen vallen. Wat als het opnieuw winter wordt en mist over de baan zal hangen?

11:05 Gepost door Reginald in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mogelijke oplossing: fietspad aan één zijde van de weg, parkeerplaats aan de andere. Dat zou toch al een stuk helpen en hoeft niet veel te kosten.

Gepost door: Sofie Vanderstraeten | 24-05-11

De commentaren zijn gesloten.