Beernem

13-05-11

Vijftig rozen voor Nelly en Oswald

Nelly Dewulf en Oswald De Coster uit de Wellingstraat 22, vierden hun gouden jubileum samen met hun kinderen en kleinkinderen. Burgemeester Johan De Rycke en de schepenen Carine Janssens, Mie Debruyne, Martine De Roo en Jos Sypré hielden eraan de jubilarissen te feliciteren.goud.jpg

Oswald De Coster werd geboren op 13 april 1942 te Sijsele, terwijl Nelly Dewulf het levenslicht voor het eerste opmerkte in Uitkerke op 27 maart 1940. “Ik was een boerendochter”, aldus Nelly Dewulf. “Op een dag was ik bezig op de boerderij met mijn blote handen. Blijkbaar had Oswald aan de overkant van de spoorweg dat opgemerkt, want hij bood me een paar handschoenen aan om mijn handen te beschermen. Zo geraakten we met elkaar in contact”, lacht Nelly Dewulf. Het echtpaar kreeg zes kinderen, waarvan er vier in leven zijn. “Ondertussen is de familie aangegroeid met acht kinderen en één achterkleinkind”, voegt Nelly eraan toe.

Garagist

Oswald heeft zijn leven lang gewerkt als garagist en de garage bevond zich in Assebroek op de Astridlaan. “Ik ben wellicht één van de oudste garagisten”, aldus Oswald. “Mijn zoon heeft ondertussen de garage overgenomen. Ik ben altijd bezig geweest met auto’s. Mijn zoon heeft ondertussen een ganse verzameling oldtimers uitgebouwd. Voor deze dag hebben we die wagens moeten verplaatsen naar een andere locatie”, aldus Oswald, die ook de buren op zijn feestdag uitnodigde.

11:00 Gepost door Reginald in Familie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.