Beernem

12-05-11

Met Belgerinkel naar de Winkel

Ook Beernem doet dit jaar opnieuw mee aan het thema Met Belgerinkel naar de Winkel, dat deze keer wel zeer feestelijk werd ingezet. Omdat de actie dit jaar in het teken van de liefde staat, koos  de gemeente voor een origineel startmoment.winkel.jpg

Kelly Verbeke en Joeri Vandendriessche stapten op zaterdag 7 mei in het huwelijksbootje en verklaarden zich meteen bereid om als boegbeeld te dienen voor de actie Met Belgerinkel naar de Winkel. “Het kersverse bruidspaar ontving naar aanleiding van deze ludieke actie waardebonnen ter waarde van totaal 50 euro, te besteden bij de deelnemende handelaars in Beernem”, vertelt schepen Mie Debruyne.  Karel Baeke, voorzitter van Unizo Beernem-St. Joris overhandigde dit mooi geschenk en wenste het jonge paar van harte een liefdevolle en duurzame rit samen. De actie loopt nog tot 11 juni 2011, waarbij de Beernemse inwoners hun boodschappen met de fiets kunnen doen. “Elke deelnemende winkel zal een stempel op een spaarkaart zetten. De ondernemingen die deelnemen kan men herkennen aan de affiche in de etalage of opzoeken op www.belgerinkel.be/Beernem”, legt Mie Debruyne uit.

 

Foto : Kelly Verbeke en Joeri Vandendriesche, hier samen met schepen Mie Debruyne en Karel Baeke gaven het startschot van de nieuwe actie Met Belgerinkel naar de Winkel.

10:45 Gepost door Reginald | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.