Beernem

26-04-11

Live Hardrock & Heavy Metal in Beernem

Vrijdagavond 13 mei organiseert de Beernems-Brugse band Guilty As Charged van frontman Jan De Vuyssere een live hardrock & heavy metalshow in O.C. De Kleine Beer om U tegen te zeggen.

Omerta (Brugge) zal de avond meteen ‘zwaar’ openen. aff.jpgDeze jongens maken een comeback na een jaartje of twee stilte. Erna volgt Thurisaz (Wervik), een groep die zijn sporen al meer dan verdiende: meerdere studio-albums en al gespeeld op Graspop! Als voorlaatste zal Guilty As Charged zelf het dak van ‘den beer’ proberen te blazen, om zo het pad te effenen voor de headliner van de avond: Stormrider!

Deze Nederlandse band brengt een eerbetoon aan de metalgrootheden van de jaren ’80. Vele van die bands spelen niet meer of bestaan zelfs niet meer. En wie wil er geen show zien waar zowel songs van Anthrax, Judas Priest, Dio, Thin Lizzy, Megadeth, Iron Maiden, Forbidden, Annihilator, Mercyful Fate, Metallica en meerdere andere te horen zijn? groep1.jpg

 

En dit op zeer hoogstaand niveau, want deze band bestaat uit echte topmuzikanten, waaronder Marcel Coenen (leadgitaar). Deze man werd in 1988 uitgeroepen tot beste rockgitarist van Nederland en heeft al heel wat cd’s en live-ervaring op zijn naam staan. Onlangs was hij nog gastgitarist bij de reünieconcerten van Channel Zero in de Brusselse AB.

Genoeg materiaal dus om er een stevige avond van te maken.groep2.jpg

 

VRIJDAG 13 MEI 2011 O.C. DE KLEINE BEER

Stormrider, Guilty As Charged, Thurisaz, Omerta

Vanaf 19u / TICKETS: 7 €

09:52 Gepost door Reginald in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.