Beernem

10-04-11

Scholieren KSC Beernem zijn ook KAMPIOEN!!!

Na winst met 5-0 tegen Kanegem thuis op Drogenbrood, pakten de scholieren van KSC Beernem de titel in de gewestelijke reeks D. Hiermee werd alweer een nieuw sportief succes behaald in de jeugdcategorieën.
 

scholieren.jpg


Beernem greep van bij de start de tegenstander bij de keel. Al snel werd de 1-0 op het bord gezet. Beernem ging door op zijn elan en Kanegem onderging de wet van de sterkste. De 2-0 bij de rust was dan ook geen overdreven score. Na de rust dikten de jongens van Trainer Sam D’Hoop de score aan tot 5-0. De talrijk opgekomen supporters genoten en bouwden samen een feestje met de kampioenen.
Voor de spelers was het niet de eerste titel die ze behaalden. De eerstejaars scholieren werden voor de derde keer kampioen, de tweedejaars al voor de vijfde maal. Zij behoorden ook tot de ploeg die vorig jaar de jeugdcup van ’t Nieuwsblad won. De vele sportieve successen in de jeugd de afgelopen jaren vormen het bewijs van de gedrevenheid en het enthousiasme van onze jongeren en de goede opleiding die ze genieten van de trainers. Het laat ook het beste vermoeden voor het eerste elftal naar de toekomst toe.

Op de kampioenenfoto herkent u bovenaan vanaf links trainer Sam D’Hoop, afgevaardigde Rutger Strobbe, Michiel Hooft, Alexander Maes, Jelle Vanparys, Jelle Simoens, Tijs Sergeant, Dario decuyper, Yliasse Bader en Simon Sergeant. Onderaan zien we vanaf links Wouter Lips, Bram Lips, Olivier Van Kerrebroeck, Bryann Strobbe, Glenn Terryn, Ward Lucidarme, Ewout Vermeire en Aaron Deloof.

21:52 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.