Beernem

10-04-11

Cercle Oedelem is KAMPIOEN !!!!!

Vandaag hebben de jongens van Cercle Oedelem geschiedenis geschreven. Deze morgen al hadden de beloften slechts één punt nodig om de titel te vieren. Na de anticlimax van vorige zondag, toen in de allerlaatste minuut op FC Heist nog een tegendoelpunt werd geslikt, zodat een verliesbeurt onafwendbaar was, hebben de jongens van coach Etienne Vlaminck, tegen VK Dudzele, geen risico genomen en wonnen de wedstrijd met 3-0 cijfers. Hiermee werden ze meteen kampioen en kon het feest op het terrein van Cercle starten.

cercle4.jpgHet verliep niet zo schitterend in de beginfase, maar na het prachtig doelpunt van Berten Verdict, was het wachten tot in de tweede helft Glynnis Balbaert de score verdubbelde. Nauwelijks enkele minuten later zette Peter Van Houcke de kers op de taart.

Daarna kon het feest starten.

 Bekijk het fotowerk van Miguel Sypré :

https://picasaweb.google.com/103678927824725732932/201104...

cercle2.jpg

 

Het werd een reuzefeest, want 's namiddags kon het fanionelftal ook kampioen spelen. Daarvoor moest ook gewonnen worden van VK Dudzele, maar daarbij mocht FC Moerkerke niet winnen van Z. Zeebrugge.

De jongens van coach Leo Meyseman namen van bij de aanvang van de match VK Dudzele bij de keel en scoorden al vrij vroeg twee keer. Toen er een bezoeker rood onder de neus kreeg geduwd, en men aan de rust hoorde dat Moerkerke al met 2-0 in het krijt stond, werd het feest al ingezet. Vijf keer werd er gescoord en de stand had nog veel hoger kunnen oplopen.

Voorzitter Eddy Sypré was een overgelukkig man en kon meevieren met zijn jongens, na een jaar van hard zwoegen. We willen dan ook het bestuur, trainers en afgevaardigden, spelers en supporters feliciteren met deze dubbele titel. Doe zo verder!!!

cercle5.jpgHet fanionelftal

 

 Volledig verslag van Miguel Sypré:

 

 http://vimeo.com/22242628

 

 

 

cercle7.jpg

https://picasaweb.google.com/103678927824725732932/201104...

21:27 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

proficiat aan de Geel roden, een mooie dag die een mooi seizoen feestelijk afsluit! proficiat

Gepost door: marc | 11-04-11

De commentaren zijn gesloten.