Beernem

26-03-11

U17 van Sint-Joris Sportief missen een goalgetter

De U17 van Sint-Joris Sportief maakten niet de minste kans tegen een goed spelende D. Ruddervoorde, dat thans op een vijfde plaats in de rangschikking staat en zo’n 33 punten op de teller heeft staan. De jongens van coach Noël Carpels tellen amper tien punten en staan derde laatste geklasseerd. Toch steken er enkele lichtpunten in de ploeg, ondanks de 1-7 nederlaag.joris.jpg

Tegen D. Ruddervoorde traden de U17 van Sint-Joris aan met een gelegenheidsdoelman, want de vaste doelman is nog steeds gekwetst. “Ik ben al zo’n dertien jaar bezig met het trainen van jeugdploegen”, aldus Noël Carpels. “Ik heb hier vroeger nog twee jaar gespeeld onder Yvan Bellaert, maar moest ermee stoppen wegens knieproblemen. Ik stopte toen gedurende drie jaar met voetbalactiviteiten om dan aan de slag te gaan bij Dosko Sint-Kruis als jeugdtrainer. In mijn groep zie ik toch een viertal spelers doorbreken naar het eerste elftal. Momenteel worden we geconfronteerd met veel blessures en beschikken slechts over een kleine kern. We zijn gestart met veertien spelers, maar zeker twee spelers zullen we dit seizoen niet meer aan het werk zien, door kwetsuren. Dan zit er een speler op internaat, zodat we ook hem niet meer zien. Nu en dan moeten we de ploeg aanvullen met jongere spelers. Met dit ploegje hebben we twee keer nipt verloren van de leiders. Meer zit er vooralsnog niet voor ons in”, aldus Noël Carpels.

Omlijsting

Afgevaardigde Nikolay Holthof ontfermt zich met veel enthousiasme over zijn taak. “Ik ben nu afgevaardigde geworden van enkele jeugdploegen en ook van het fanionelftal”, aldus Nikolay Hotlhof, die bij de club gekomen is na het schielijk overlijden van voorzitter Freddy De Meyere. “Ondertussen heb ik me ontfermd over het ganse archief van Sint-Joris Sportief en heb zelfs mijn kelder thuis volledig ingericht als archief. Alle documenten steken nu bij mij. Bij de ploeg maak ik me nuttig door het uitvoeren van allerlei administratieve taken, zodat we in de beste omstandigheden kunnen voetballen. Ook de begeleiding van de scheidsrechter neem ik op mij”, aldus Holthof. Eén van de supporters was Franky Callebaut, wiens zoon Jari meespeelt met de U17. “Ik ben nog steeds assistent trainer bij Z. Zeebrugge. Telkens mijn zoon speelt, kom ik uiteraard kijken. Ze beschikken over een ploegje zonder echte hoogvliegers, maar er steekt wel karakter in de ploeg”, aldus Franky Callebaut.

 

Kao Devriendt, Cedric Beuckelaere, Joppe Evero, Jari Callebaut, Giovanni Verschoote, Damien Van Haeverbeke, Gianni Van Hove, Artyum Khachatyrian, Robin De Vreese, Kenzo Lips, Dario Decuyper.

21:06 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.