Beernem

12-02-11

Sp.a hield Nieuwjaarsreceptie in OC De Kleine Beer

Op de Nieuwjaarsreceptie van de Sp.a in OC De Kleine Beer, kwam Renaat Landuyt even langs. In zijn toespraak had hij het even over de huidige politieke toestand en de gevolgen voor ons land. Godfried Martelé belichtte even het nieuw programma van Curieus en S-plus voor het jaar 2011.spa.jpg

Alle gemeenteraadsleden van de lokale Sp.a waren op post voor de Nieuwjaarsreceptie. Godfried Martelé stelde het druk programma van Curieus voor en hieruit leren we dat er weer heel wat citytrippen worden georganiseerd. “Na onze trip naar Namen begin dit jaar, zijn er nog bezoeken aan de oude kaasmakerij en het oorlogsmuseum van Passendale voorzien”, aldus Godfried Martelé. “Verder trekken we nog naar Paradiso Henegouwen, doen mee aan een regionale fietstocht in Oostkamp, gaan we naar het parlement in Brussel, doen een fietstocht mee in Geeraardsbergen langs de Dender, fietsen naar de bron van de Ijzer, bezoeken we Luik, Bütgenbach en Antwerpen. Er staat dus nog voor elk wat wils op ons programma”, aldus Martelé, die telkens deze uitstappen organiseert. “Iedereen kan bij ons aansluiten en deelnemen aan deze uitstappen, tenminste als men zich lid maakt van Curieus”, aldus Godfried Martelé.

Landuyt

Na de conférence van Kurt Saey, die heel wat bijval genoot, was het wachten op de komst van Renaat Landuyt, die het heel even over de politieke toestand in ons land had. “Zo’n toestand zoals nu heb ik nog nooit mee gemaakt”, aldus Landuyt, die zich zorgen maakt over deze situatie. “Gelukkig dat we een systeem in Europa hebben uitgebouwd om ons te wapenen tegen dergelijke mistoestanden. Gelukkig dat we onze pensioenen verder kunnen uitbetalen, gelukkig dat werkzoekenden nog werk vinden, want anders gingen we dramatische toestanden tegemoet”, waarna hij opriep tot meer solidariteit, niet alleen bij de gewone mensen, maar ook op het politieke front.

18:49 Gepost door Reginald in Politiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

SPa heeft geen gemeenteraadsleden in de gemeenteraad van Beernem. Deze personen die zich als SPa voordoen zijn verkozen op een BRON lijst. Blauw, Rood en onafhankelijk op één lijst. Er is blijkbaar weinig respekt voor de rest van de BRON fraktie. Ik heb op het juiste moment de goede beslissing genomen door de BRON fraktie te verlaten en te zetelen als onafhankelijk raadslid met OPEN VLD als rugnummer. Ik heb mij nooit beter gevoeld in de voorbije 16 jaar als raadslid.

Gepost door: johan - Open VLD | 14-02-11

De commentaren zijn gesloten.