Beernem

25-11-10

Bebloemingscomité Sint-Joris beloont winnaars

De traditionele bekendmaking van de uitslag in de drie categorieën voor de bebloemingswedstrijd 2010 in Sint-Joris bracht heel wat belangstellenden op de been. Zaal Sinjo zat dan ook goed vol. bloem.jpg

Voor de bekendmaking werd een film vertoond op groot scherm over de 25 mooiste tuinen van de laatste jaren. Deze film gaf een schitterende weergave van wat de deelnemers aan de bebloemingswedstrijd jaarlijks presteren. “De film is buiten verwachting enorm meegevallen en is een mooi werkstuk geworden, waarin we vooral mensen zien die zich goed voelen in hun stukje paradijs op aarde, die ze zelf geschapen hebben”, aldus Godfried Martelé, één van de bezielers van het bebloemingscomité, dat tevens haar 40-jarig bestaan vierde.

Prijswinnaars

In de categorie Grote tuinen waren er vijftien deelnemers en Chris Carels won het pleit voor Monique Fransoo en Erna Vandenbussche. Verder volgden Lieven Stock, Frank Vanhooreweder, Emiel Coucke en Abel Devos. In de categorie Kleine tuinen met 32 deelnemers won Marcel Maertens opnieuw de titel van mooiste tuin, voor Frank Huughe, Freddy De Bruyne, Geert Van Houcke, Mark De Pestel, Rony Decorte, Davy Van De Caveye, Noë Volckaert, Eddy Baele, Roger Vancraeymeersch en Geert De Bie. Bij de Bloembakken met 35 deelnemers haalde Marleen Lauwers het voor Germain Staelens, Sofie De Bleeckere, Annie De Corte, Daniël Dezutter, Rosa Verplancke, Jacky Van Haecke, Jacques Derez, Georges Debaene, Lucien Kiersebilck, Wilfried Lauwers en Raf Fournie.

14:25 Gepost door Reginald in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.