Beernem

10-11-10

Eerste spadesteek voor keukencomplex bij MPIGO De Bevertjes

De kinderen van MPIGO De Bevertjes trotseerden de eerste kou om symbolisch het startsein te geven voor de bouw van een keuken, refter en polyvalente zaal. Ieder kind zette een blokje op het grondplan van het te bouwen complex. Op dit blokje werden de initialen van elk kind  gezet.bevertjes.jpg

Het MPIGO De Bevertjes is een leer- en leefgemeenschap voor kleuters en kinderen met een matige of ernstige ontwikkelingsachterstand op mentaal en/of motorisch vlak. Directeur Alain Volders nodigde alle kinderen uit om symbolisch een aanzet te geven tot de start van de bouw van het keukencomplex, met refter en polyvalente ruimte. Dit gebouw komt vlak naast het gebouw van het internaatsgebouw. Samen met het personeel, architect Murk Hanssens, aannemer Bart Maveau, de ondernemers en Joris Baeckelandt, die algemeen directeur Philippe Van Haverbeke vertegenwoordigde als afgevaardigde van de Scholengroep 25, zetten de kinderen hun blokjes op het grondplan.

 

LEES MEER : http://www.bloggen.be/groot_beernem 

Foto : Directeur Alain Volders hier samen met de kinderen, architect Murk Hanssens, aannemer Bart Maveau, Joris Baeckelandt, het personeel en de kinderen woonden de symbolische eerste spadesteek bij.

10:08 Gepost door Reginald in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.