Beernem

11-10-10

Spetterende Seniorenshow in de startblokken

Lucien De Craemer, voorzitter van de Seniorenraad, en zijn bestuur geven traditioneel een schitterende show, waar ieder senior in de wijde omgeving de mond van vol heeft. Telkens slagen ze erin een gekleurd spektakel naar voor te brengen. Ook dit jaar organiseert men een Showrevue met Eddy Vroman en Yves Segers. Het belooft opnieuw iets kleurrijks te worden.groep.jpg

“Inderdaad”, beaamt Lucien De Craemer. “De musici worden begeleid door The Ronald Lee White Dancers, zodat er weer prachtige pluimen te zien zullen zijn. Het heeft veel werk gekost om deze groep vast te krijgen voor onze seniorenshow dat doorgang vindt op maandag 25 en dinsdag 26 oktober, telkens om 14 uur in OC De Kleine Beer. Momenteel verloopt de kaartenverkoop uitstekend en voor de maandag is alles zo goed als uitverkocht. Kaarten werden meegegeven aan de wijkverantwoordelijken, die als verkooppunt kunnen dienen. Achteraf worden de onverkochte kaarten terug binnengebracht. Ieder lid van de Seniorenraad heeft ondertussen al een functie gekregen, zodat onze gereputeerde show in de beste omstandigheden kan doorgaan”, vertelt Lucien De Craemer.

Proefstuk

Lucien De Craemer is zeker niet aan zijn proefstuk met de organisatie van dergelijke evenementen. “In het verleden hebben we al tal van groepen op ons podium gekregen. In die twintig jaar dat de Seniorenraad bestaat, hebben we nog nooit enige klachten ontvangen. Iedereen is vol enthousiasme komen kijken en hebben tevreden de zaal verlaten. Ook dit jaar belooft het een spetterende show te worden”, aldus De Craemer, die nog meegeeft dat de ingangsprijs 6 euro bedraagt. “De kaarten kunnen bekomen worden bij mij ofwel bij de Cultuurdienst, want onze show gaat door in samenwerking met de gemeente”, aldus Lucien.

Info: Tel : 050/78.94.32 of 050/79.99.00.

16:29 Gepost door Reginald in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.