Beernem

27-09-10

Drukkerij De Prest opent deuren op Open Bedrijvendag

Naast fotograaf Eddy Persyn, dienstencentrum Mirte, OC De Kleine Beer en houthandel Vandenbroucke neemt ook drukkerij en uitgeverij De Prest in de Sint-Amanduslaan 8 te Beernem, deel aan de Open Bedrijvendag op zondag 3 oktober.drukkerij.jpg

Drukkerij-Uitgeverij De Prest is altijd al een familiebedrijf geweest, met een rijke geschiedenis dat teruggaat tot het jaar 1911 toen Henri De Prest een drukkerij opstartte in het centrum van Beernem. In minder dan een eeuw tijd is de drukkerij geëvolueerd van een traditioneel familiebedrijf tot een grafisch communicatiebedrijf. Vandaag staat de vierde generatie klaar. Deze wordt gesteund door een hecht team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. “Op 1 januari 1999 is de eenmanszaak omgevormd en ging de naamloze vennootschap De Prest NV drukkerij-uitgeverij officieel van start”, aldus zaakvoerder Wim Eelbode, die verantwoordelijk is voor de productie en de klantenservice voor zijn rekening neemt. “Die hervorming biedt ons meer ruimte voor machines en opslag, maar ook voor het optimaal ontvangen van onze klanten en bezoekers”, legt Wim Eelbode uit.

Kalenders

Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in agenda’s en kalenders. “We produceren muurkalenders, kantoorkalenders, dag- en maandblokken, onderleggers, memo- en jaarplanners, zakkalenders, terwijl we ook nog zakagenda’s, toonbankagenda’s, weekagenda’s en kantooragenda’s maken. Klanten kunnen ook met hun drukwerk bij ons terecht. In ons drukatelier staan meerdere drukpersen en een arsenaal aan afwerkingsmachines. Ons enthousiast team zorgt voor een gegarandeerd kwaliteitsproduct. Zo hebben we een speedmaster 52 staan, ideaal voor één of tweekleurendrukwerk. Daarnaast beschikken we over een printmaster PM 74 Ecocolor, een milieuvriendelijk toestel met een hoog rendement. Voor kleine oplages hebben we een Xerox Docucolor 242, een digitale drukpers voor een snelle levering”, prijst Wim Eelbode zijn apparaten aan.

Op de vorige Open Bedrijvendag kwamen toch zo’n 2.600 belangstellenden over de vloer.

Info: www.deprestnv.be

 

Foto : Lieve Declercq en Wim Eelbode staan met hun team klaar om de bezoekers te begeleiden tijdens de Open Bedrijvendag.

15:53 Gepost door Reginald in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.