Beernem

26-09-10

Vakfotograaf Eddy Persyn neemt deel aan Open Bedrijvendag

Op zondag 3 oktober nemen tijdens Open Bedrijvendag enkele Beernemse bedrijven deel. Op zo’n vijf locaties kan de bezoeker zich een beeld vormen van de diverse activiteiten van de opengestelde bedrijven. Naast het Woon- en Zorgcentrum Mariawende, Drukkerij-Uitgeverij De Prest, Houthandel Vandenbroucke en OC De Kleine Beer, opent ook vakfotograaf Eddy Persyn van Kristal Foto zijn deuren.eddy.jpg

Gedurende hun 25-jarige activiteit is Eddy Persyn, samen met zus Els, geëvolueerde van klassiek fotograaf naar een all round digital imaging servicepunt. “We doen nog steeds professionele reportages zoals doop, communie/lentefeest, huwelijk, jubilea, familiefeesten, portfolio’s, groepsfeesten, sportreportages enz…”, opent Eddy Persyn. “Daarnaast kan men bij ons terecht voor studio portret, productfotografie op kleine schaal en bedrijfsfotografie. We beschikken over een hoge resolutiescanner voor het digitaliseren van o.a. documenten, oude en recente foto’s. Alles wordt bij ons drukklaar gemaakt en verzorgen drukwerk voor uitnodigingen van geboorte, communie, huwelijk en bedrijfsfolders. Daarnaast verzorgen wij ook fotowerk tot  15 x 23 cm op onze Mitsubishi kwaliteitsprinter. Het werk wordt nog dezelfde dag afgeleverd. We werken ook samen met onze partner Elka voor digitale fotoboeken, foto op doek, plexiglas en digibound”, legt Eddy Persyn uit.

Verkoop

Kristal Foto is ook Premium Dealer van Pentax. “Wij hebben het volledige assortiment van Pentax in huis en kunnen onze klanten de dagprijs van de producten aanbieden. Daarnaast verzorgen wij ook de verkoop van Leica, Minox, Kodak en Ricoh. Alle andere merken leveren wij op bestelling aan de dagprijs. Ik geef zelf zoveel mogelijk professionele uitleg achteraf. Daarnaast organiseer ik ook naar de praktijk gerichte fotocursussen, dit in samenwerking met de gemeente Beernem en provincie West-Vlaanderen. Met jarenlange ervaring inzake beeldverwerking staat Els voor de klant klaar voor retouches, bijplaatsen van personen, aanpassen achtergronden en lay-outs. Ook besteden wij veel zorg aan de presentatie van het fotowerk. Kaders, inlijsten van foto’s, handwerk schilderijen, digitale kaders enz…”, vertelt Eddy Persyn, die wil aantonen dat de tijd van de gewone fotograaf definitief voorbij is. “Je moet inspelen op de allernieuwste trends, anders geraak je gewoon achterop”.

Info: Kristal Foto bevindt zich in de Bloemendalestraat en is open op 3 oktober van 10 tot 17 uur.

11:42 Gepost door Reginald in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.