Beernem

12-08-10

Kom eens luisteren tijdens de Kioskfeesten in Oedelem

Momenteel prijkt de Oedelemse kiosk nog steeds op een centrale plaats op de Oedelemse Markt, maar éénmaal de werken voor de renovatie van de Markt in gang schieten, betekenen deze ook het einde van de kiosk. Geert Dhaese, café-uitbater van de Mitra, kan toch nog voor de 15de keer de Kioskfeesten laten doorgaan.kiosk.jpg

“Het is weliswaar een jubileum, maar dan eentje met een wrange nasmaak”, opent Geert Dhaese het gesprek. “Met de renovatie van de Markt, verdwijnt de kiosk. Voorlopig is het koffiedik kijken wat er met deze mooie kiosk, die al jarenlang deel uitmaakt van het vertrouwde Marktbeeld, zal gebeuren. De gemeentelijke overheid heeft vooralsnog geen beslissing genomen. Vele Oedelemnaren willen deze kiosk behouden, maar in het nieuw concept is er geen plaats meer voor. Laat ons hopen dat er toch nog een goede plaats wordt gevonden”, aldus Geert Dhaese.

Zang

De Kioskfeesten starten op zaterdag 14 augustus om 19u30 met een optreden van het trio Beercan. “Het is een akoestisch trio voorzien van de nodige kolder”, vertelt Geert Dhaese. “Ze brengen liedjes zoals Opzij, Mary Lou, That’s Amore, Born to be alive, lady Madonna…, dus voor elk wat wils. Op zondag 15 augustus is het dan de beurt aan onze eigen groep Pallieter, die elke week in onze zaak repeteert. Ze brengen Keltische liederen en ballades en dit samen met AT, IXORA. Ze gaan van start om 11 uur, een goede timing voor de aperitief”, knipoogt Geert Dhaese, die er nog bij voegt dat alle optredens gratis zijn en dat iedereen welkom is. Nog alleen nog hopen dat de weergoden de organisator gunstig gezind zijn.

12:08 Gepost door Reginald in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.