Beernem

08-07-10

Danny Vanhaverbeke is overleden

De 56-jarige Danny Vanhaverbeke uit de Parkstraat in Beernem is dinsdagnamiddag even na 16uur zwaar verbrand geraakt toen een mazouttank ontplofte tijdens schijfwerken.

De man was in de Fortstraat op het bedrijventerrein bezig met het openknippen van een vroegere mazouttank. Daarbij gebruikte hij een slijpschijf. Door een ophoping van gassen in de tank kwam het tot een steekvlam, gevolgd door een ontploffing. De man liep daarbij levensgevaarlijke brandwonden op. Bij aankomst van de dienst 100 koelden ambulanciers van de Oostkampse brandweer de man eerst af, voor hij overgebracht werd naar het ziekenhuis. De mugarts besliste om de man gezien zijn zware brandwonden te laten overvliegen door de mugheli naar het brandwondencentrum van het Universitair Ziekenhuis in Gent. Ondertussen is Danny overleden.

dannyGraag geziene figuur

De onfortuinlijke Danny Vanhaverbeke overwon vier jaar geleden nog kanker. Door zijn ziekte was hij al een tijdje niet meer aan het werk, maar kluste voor zijn hobby soms nog wat bij. Hij was een graag geziene figuur die altijd bereid was om een babbeltje te slaan. Hij was een vrolijke man, die voor iedereen klaar stond. Regelmatig kon men hem terugvinden op een rustbank, waar hij graag met voorbijgangers praatte over allerlei zaken. Zelfs op zijn vroeger werk bleef hij een graag geziene persoon, want ex-collega’s kwamen regelmatig een babbeltje slaan. Danny Vanhaverbeke was gehuwd met Myriame De Zutter en was vader van twee kinderen : Kelly en Lesly en opa van Nathan en Dario. De begrafenisplechtigheid vindt plaats op dinsdag 13 juli om 10 uur in de Heilige Maria Moeder Godskerk te Beernem. Aan de zwaar getroffen familie bieden we onze innige deelneming aan.

00:00 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ex werknemer bauwens nv veel sterkte aan de familie bij het veel te vroeg weggaan van onze danny hij was een toffe collega en bedankt danny voor de lange gesprekken dat we samen hebben gehad in het ziekenhuis
patrick de coessemaeker en familie

Gepost door: ex collega bauwens nv de coesemaeker patrick | 08-07-10

De commentaren zijn gesloten.