Beernem

26-05-10

Beernemse Nancy Grammens in finale Misses Globe Belgium

Beernemse staat op 20 juni in de finale van de verkiezing Misses Globe Belgium. Zij rekent op de steun van vrienden en familie om het ook in die finale heel ver te brengen.
Nancy Grammens (43) woont vandaag met haar man en drie kinderen in Bredene en runt daar sinds 2 jaar haar schoonheidsinstituut ‘La Bohème’. Een belangrijk deel van haar leven bracht ze echter door in de Berkenstraat in Beernem. Ze zat op de schoolbanken van Sint-Lutgart, fuifde met de chiro in de Berenheem en na haar werk in de spuitafdeling van Bauwens, sloot ze graag de week af in haar stamcafé Sint-Lucas.

missIn de West-Vlaamse voorronde moest Nancy zich meten met 120 kandidates en, na ondermeer de klassieke defilés in badpak en avondjurk, eindigde ze als 2de eredame. Een bijzonder sterk resultaat voor een allereerste deelname aan een missverkiezing. Uit de 5 Vlaamse provincies blijven nu nog 34 kandidates over die op 20 juni in de slotshow strijden voor het kroontje. Opnieuw staan enkele defilés op het programma en ook een spannende vragenronde voor de jurytafel. Daarin hoopt Nancy onder andere het verschil te maken met een getuigenis over haar inzet voor de lokale minderbedeelden via Poverello.

De winnares mag zich een jaar lang Misses Globe Belgium 2010 noemen en, in de voetsporen van Daisy Van Cauwenbergh (winnares 2007) en Kathleen De Mey (2009), België vertegenwoordigen op de verkiezing van Misses Globe World in september.

Nancy’s verwachting voor de finale? “Volop genieten van de show en de ervaring, we zien wel waar we uitkomen.”
Met de hulp van vrienden en familie in Beernem kan het uiteindelijke resultaat die verwachting alleen maar overtreffen. Je kunt nog tot 18 juni op Nancy stemmen via sms naar 3140 (boodschap: MGB(spatie)11) of via de website www.missesglobebelgium.be. De finaliste met de meeste sms-stemmen is automatisch bij de laatste 10, dus jullie stem telt door!

Via een mailtje naar nancymgb@hotmail.com kun je ook kaarten reserveren om de show live mee te maken. Een toegangskaart voor de show + afterparty kost 70 euro, aangevuld met een volledige VIP-behandeling kost de kaart 225 euro.

09:15 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.