Beernem

02-04-10

Een nieuwe betuursploeg bij SC Beernem

Donderdagavond werd de nieuwe bestuursploeg voorgesteld aan de spelers en trainers van KSC Beernem. Het hing al een tijdje in de lucht en heel wat geruchten circuleerden de jongste weken onder spelers en supporters van KSC Beernem. Uittredend voorzitter Yvan Bellaert lichtte de samenstelling en de doelstellingen van het uitgebreide en herschikte team toe.

FanionDe recente berichten over de moeilijke situatie van de club waren voor een tiental Beernemnaars de aanleiding om met het bestaande bestuur de koppen bij elkaar te steken.
Het centrale doel is het voortbestaan van de vereniging. De club heeft een lange en rijke traditie, en die moet in stand worden gehouden.
Het nieuwe bestuur wil er dankzij een bredere basis voor zorgen dat zowel op sportief, administratief als op financieel gebied de taken beter verdeeld en opgevolgd worden.
Gerichte acties en volgehouden inspanningen moeten de club opnieuw gezond maken en tot een draaischijf maken voor sportief voetbalplezier voor Beernemse jeugd en seniors.

De belangrijkste verschuivingen:Yvan Bellaert treedt af als voorzitter en concentreert zich volledig op zijn rol als sportief verantwoordelijke.
In zijn functie als voorzitter wordt hij opgevolgd door Geert Strobbe. De functies van gerechtelijk correspondent, secretaris en penningmeester, worden opgenomen door respectievelijk Ivan Lammens, Jan Jonckheere en Olivier Eloy. De andere leden van het bestuur die taken rond sportieve werking, sponsoring, materiaalbeheer, administratie, e.d. op zich nemen zijn Bert Braet, Walter Dhoop, Franky Grammens, Roeland Laleman, Franky Meire, Nadine Scheyving en Gino Strobbe.

De komende weken worden alle voorbereidingen getroffen voor een geslaagd seizoen 2010-2011.

00:07 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.