Beernem

22-03-10

MC 't Hoekske organiseert Paastrofee

In het weekend van zaterdag 03, zondag 04 en maandag 05 april 2010 organiseert de Oedelemse vereniging MC ‘tHoekske, opnieuw een motrocrossweekend in Beernem. De omloop is gelegen in de Veldstraat op de grens Beernem-St. Joris-ten-Distel. Dit is meteen de 35ste Motorcrossorganisatie van de club.

hoekskeHet gebeuren start al vrij vroeg op zaterdagmorgen. “We beginnen met een motorcrossproef en wedstrijden voor jeugdpiloten”, vertelt voorzitter Raf Sierens. “Na de inschrijvingen in de grote tent, starten de oefeningen om 10 uur en lopen door tot 18 uur. Op zondag en maandag volgt de traditionele Paastrofee, van de federatie MCLB en dit telkens vanaf 8 tot 18 uur. In onze thuiswedstrijd zullen er twaalf piloten aan de start komen, die de kleuren van MC ’t Hoekske verdedigen. Ze zullen ongetwijfeld het onderste uit de kan halen om een prachtige prestatie neer te zetten in deze thuisorganisatie”, voorspelt Raf Sierens.

Piloten

Bij de thuispiloten noteren we Jasper Vandesteene, Nick Delafontaine, Jordy Kint, Pieter Van Haecke, Koen Sneyaert, Wesly Kint, Karel Van Haecke, Xavier Beel, Dimitri Vandesteene, Dirk Van Haecke, Gino Pattyn en Gregory Demuynck. “Daarnaast worden er op zondag ook twee reeksen voorzien voor recreatierijders”, vervolgt Raf Sierens. Er zijn ook heel wat streekpiloten vanuit andere clubs, die hier zullen rijden. Zo hebben we Maikel Zutterman van MC Hulstlo uit Beernem, die samen met Karel Stoop hoopt enkele resultaten bijeen te rijden. Thuisrijder Jens De Bruyne uit de Waterstraat, gaat van start in de categorie Nieuwelingen MX2, de vroegere 125 cc reeks. Dit is voor hem zijn tweede competitiejaar. Ons bestuur heeft een vernieuwde omloop uitgetekend over een lengte van 1.800 meter met een zestal springbergen. De zondag sluiten we af met een groots eetfestijn in de grote feesttent met aansluitend discobar en muziek”, aldus Raf Sierens.
Foto: Sijlveer Declerck

09:50 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.