Beernem

21-03-10

WTC Oedelem gestart voor een nieuw seizoen

Ondanks de druilerige regen en de felle wind kwamen toch zo'n 25-tal leden opdagen voor de eerste rit van het nieuwe seizoen bij WTC Oedelem. Na een korte rit van 38 km werd halt gehouden bij de hoofdsponsor Meubelen De Graeve in Oedelem voor de traditionele receptie, gevolgd door een fotosessie.

fietsDe club groeit verder uit en enkele nieuwe leden sloten zich aan, zodat vanaf vandaag elke week opnieuw de wielertoeristen hun gading zullen vinden bij het fietsen langs de uitgestippelde omlopen in de regio. Voorzitter Rudi Vervynckt wenste voor de start iedereen succes toe met dit nieuw seizoen en sprak de hoop uit dat er nog vele mooie ritten mogen volgen. De kampioen van vele jaren Boudewijn Buysse ontbrak niet op de afspraak, alhoewel we toch noteerden, dat enkelen het weer niet vertrouwden en met de auto naar de startplaats kwamen afgezakt. Wellicht dachten ze dat men niet zou starten, maar een wielertoerist in hart en nieren laat zich niet afschrikken door een beetje regen. De openingsrit bracht de groep tot in Maldegem om dan terug te keren via Beernem en de kanaalroute tot voorbij het lokaal 't Veldzicht (bij Libert) om dan te stoppen bij Meubelen De Graeve. De ganse groep stak in het nieuw, kledij gesponsord door de hoofdsponsor en ook door de bouw- en installatiebedrijf Luc Cobbaert. Een mooi initiatief geaprecieerd door alle wielertoeristen.
Foto: De grote groep in nieuwe uitrusting samen met sponsor Hubert De Graeve en zaakvoerder Rik Van de Walle

14:12 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bedanking Langs deze weg wil ik onze sponsors en alle leden en ook de mensen achter de schermen bedanken voor hun al vele jaren inzet voor de club.Ook wil ik Reginald bedanken voor zijn mooie blogs

Gepost door: Rudi Vervynckt | 22-03-10

De commentaren zijn gesloten.