Beernem

05-02-10

Alexander Diaz Rodriguez is Beverhouter van het jaar

Tijdens een gezellige receptie in het clubhuis in het Bargepark, werden heel wat verdienstelijke leden gehuldigd. Voorzitter Lucien D’haeninck wees er op dat 2009 een belangrijk jaar betekende voor de vereniging. Het ledenaantal is gegroeid tot 430 sporters, wat toch heel veel is voor een landelijke gemeente.

atletiekNiet alleen het ledenaantal is gegroeid, maar ook andere zaken die de clubwerking ten goede komen, zagen het licht. “Dat klopt”, beaamt Lucien D’haeninck. “De leden lopen thans in een nieuwe outfit. Ons clubblad werd opgesmukt met kleurfoto’s en binnenkort wordt er werk gemaakt van een nieuwe website door Werner Decostere, die als nieuwe webmaster zal fungeren. Op sportief vlak hebben we enkele betere West-Vlaamse lopers aangetrokken.

Verdienstelijke leden

Bij de huldiging van verdienstelijke leden, startte de voorzitter met jeugdcoördinator Luc Lannooe en atleet Guido Neyskens, die een geschenk kregen als dank voor het werk van het afgelopen jaar. “Chantal Arryn verlaat het bestuur na een actieve periode van tien jaar, terwijl Marjolein Brandt als trainster afscheid neemt. Tevens wil ik even enkele atleten in de bloemetjes zetten met een jarenlange staat van dienst. Thomas Beirnaert en Paul van der Plaetse zijn al twintig jaar actief in de club. Een bijzondere eerbetoon verdient onze secretaris en duivel-doet-al Lea Compernolle, die al zo’n dertig jaar deel uitmaakt van ons bestuur. Dorine Cauwels, Johan Valcke en Noël Bultynck wil ik speciaal bedanken omdat zij al meer dan tien jaar als jurylid bij wedstrijden van de Vlaamse Atletiekliga actief zijn. Elk jaar kiezen de Beverhouters de man van het jaar en dit jaar valt die eer te beurt aan Alexander Diaz Rodriguez, die het voorbije jaar sterl presteerde en begin dit jaar op hetzelfde elan doorgaat en momenteel beslag legt op de zevende plaats in de crosscup”, aldus Lucien D’haeninck, die nog meegeeft dat ook Robert Coppens, die zich al vijf jaar uitermate inzet voor de organisatie van de Berenloopt, de vermelding Beverhouter van het jaar meekrijgt.

20:59 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.