Beernem

23-01-10

Politie Het Houtsche instrueert Okra-senioren in Sint-Joris

Tijdens een gezellige namiddag kwam hoofdcommissaris Rudi Vanlerberge, samen met de wijkverantwoordelijke Jorinde Van der Aa, de Okra-leden van Sint-Joris enkele goede tips geven in verband met inbraakpreventie.
politieAan de hand van een filmpje zagen de talrijk opgekomen leden hoe een alleenstaande dame, die op haar kleinkind oppaste, om de tuin werd geleid door enkele boeven, die zich als bedienden van een elektriciteitsmaatschappij aandienden. De niets vermoedende dame werd op deze manier het slachtoffer van dieven, die tijdens de zogenoemde controle van de huismeter, hun slag sloegen. Na de vertoning van het filmpje kon iedereen vragen stellen of opmerkingen geven.

Tevens maakte Vanlerberge gebruik van dit infomoment om de wijkverantwoordelijke Joride Van der Aa voor te stellen. Na een tussenstop in Brussel is Jorinde thans in Beernem gedetacheerd. Drie jaar geleden belandde ze in de politiezone Het Houtsche en is nu ongeveer al één jaar verantwoordelijke voor Sint-Joris. Na afloop van de voorstelling kregen alle aanwezigen een kaartspel als geschenk mee naar huis. Op elke kaart staat een tip om inbraken en andere criminiele feiten zoveel mogelijk te vermijden.

11:54 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.