Beernem

18-01-10

vzw Tussen Berg en Dal reikt Kerstverlichtingsprijzen uit

Op zaterdag 9 januari 2010 ging de 2e editie van de Nieuwjaarsdrink georganiseerd door de vzw Tussen Berg en Dal voor alle inwoners van Oedelem door op de parking van de Sint-Lambertuskerk.

kerst1Ondanks de barre weersomstandigheden wisselden meer dan 200 mensen, jong en oud, hun nieuwjaarswensen uit tijdens het nuttigen van een drankje. Ze konden in de verwarmde tent genieten van een muzikale bijdrage van de Brugse Jazzacademie die met hun aanstekelijke Jazz deuntjes zorgden voor een bijzondere sfeer. Om 21u ging dan de prijsuitreiking door van de eveneens 2e editie van de kerstverlichtingswedstrijd, waarbij de mooiste kerstverlichting in Oedelem werd gekozen. Een zeskoppige jury heeft alle deelnemers bezocht en punten toegekend voor inspanning, creativiteit en originaliteit. Uiteindelijk werden vier 3e prijzen, een 2e prijs en een winnaar gekozen. De winnaar ontvangt een weekendverblijf in het Reigersnest in Koksijde, terwijl alle andere laureaten een prijzenpakket ontvangen geschonken door de Oedelemse handelaars die deze wedstrijd ondersteunen.

De laureaten zijn : 1. Hilde Decoster Meulestraat 26, 2. Carine D’hoore De Lange Stukken 7, op een gedeelde derde plaats volgen Agnes Steyaert Amaat Dumonstraat 1, Luc Hosseel Hogeakker 1, Yvette Arickx Sijselestraat 80 en Hubert Saelens Parochieweg 12.
Info : sfeerfoto’s zijn terug te vinden op http://vzwtussenbergendal.skynetblogs.be.

11:18 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.