Beernem

11-01-10

Franky Van Den Driessche is niet meer

Deze morgen bereikte ons het droevige nieuws van het plots overlijden van Franky Van Den Driessche uit de C. Marichalstraat. Franky, geboren op 16 mei 1959, is gekend als één van de drijvende krachten achter De Dorpsvrienden en de Rozenfeesten. Samen met voorzitter Martin D'haeninck heeft hij jarenlang de organisatie van volksfeesten op zich genomen. Meestal werkte hij hard achter de schermen. Voor iedereen had hij een vriendelijk woord over. Nooit kwam een klacht over zijn lippen. Zijn positieve ingesteldheid werkte stimulerend bij de mensen waarmee hij werkte. Ook in politieke middens liet hij zich gelden en zo vonden we hem terug op de lijst van Bron. Recentelijk organiseerde hij met enkele vrijwilligers het feest in het Bulskampveld voor de vijftigjarigen. De Dorpsvrienden bestaan dit jaar zestig jaar en Franky was nog volop bezig met het werk achter de schermen om er iets groots van te maken. Sponsors werden aangesproken en ontwerpen werden gemaakt voor de flyers. "We verliezen een noeste werker en een goede vriend", verbijt voorzitter Martin D'haeninck zijn verdriet. "Franky zette zich honderd procent in voor een zaak waarin hij geloofde. Onze vereniging verliest een joviale persoonlijkheid".

FrankyFranky, gehuwd met Ria Famil, laat twee kinderen na. We bieden aan de familie onze innige deelneming aan.
Info: De begrafenisplechtigheid vindt plaats op zaterdag 16 januari om 10 uur in de Sint-Amanduskerk te Beernem.
Foto: Franky zoals we hem altijd hebben gekend, bij de organisatie van één of ander evenement en toch nog een vriendelijke kwinkslag naar diegenen die het gebeuren van op afstand bekeken.
Een tweede foto van Franky.franky1

12:06 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

Christelijke deelneming. Mijn christelijke deelneming aan familie en vrienden bij dit veel te vroege heengaan. Franky was één en al levenslust. Het valt dan ook bijzonder zwaar om dit overlijden te moeten vernemen.

Gepost door: Johan- gemeenteraadslid Beernem | 11-01-10

sterkte Sterkte voor al wie Franky gekend heeft. Ik heb geen en te veel woorden te gelijk, ... om dit te begrijpen... Ik probeer me recht te houden aan de goede herinneringen, maar het is niet makkelijk.

Gepost door: Nathalie | 11-01-10

Oprechte deelneming Oprechte deelneming aan de familie van Franky. Ik ben, zoals velen wellicht, met ongeloof en verbijstering geslagen. Franky stak vorig jaar, samen met een ploeg leeftijdsgenoten, nog heel wat tijd in de voorbereiding en uitwerking van het feest voor de 50-jarigen. Op het feest was hij zoals steeds "zijn joviale zelf" en zo zal ik me hem ook blijven herinneren!

Gepost door: Eddy Van Daele | 11-01-10

Met ontsteltenis en ongeloof lees ik het bericht van het veel te vroege heengaan van Franky. Eigenlijk bestaan er geen woorden om te beschrijven hoe verschrikkelijk ik dit vind.
Heel veel sterkte aan Ria, de kinderen en de vele vrienden.

Gepost door: Martine Vanderstraeten Voorzitter Open Vld Beernem | 11-01-10

Oprechte deelneming Onze oprechte deelneming aan de familie en allen die Franky genegen waren. Zoals zovelen zullen wij ons Franky herinneren als een gedreven persoonlijkheid.

Gepost door: Open Vld Beernem | 11-01-10

We kunnen niet geloven dat Franky er niet meer is. Nog maar enkele maanden geleden beleefden we samen veel plezier aan de voorbereiding van ons 50-jarigen feest. Vol enthousiasme hielp Franky er samen met Ria een schitterend feest van maken. Het doet enorm veel pijn zijn heengaan te vernemen. We zullen de herinnering blijven koesteren en wensen Ria, Pascale en Pieter heel veel sterkte om dit plotse verlies te kunnen verwerken. Greta Stock en Hans Debruyne

Gepost door: Greta Stock en Hans Debruyne | 11-01-10

oprechte deelneming oprechte deelneming aan de familie van Franky.Het is een groot verlies voor het verenigingsleven in Beernem.
Hij was daarbij nog een innemend persoon!

Gepost door: vanneste kurt | 11-01-10

een vriend RIP Franky, dorie ! (ongeloof, verbijstering) Waarom net die vriend die er altijd voor me stond als ik eens hulp nodig had ? Of die me vergezelde als ik weer eens alleen op pad was. Zomaar ........ zo was Franky ........ een maat ! Ik zal je missen, en met mij velen vermoed ik. Sterkte aan de familie.

Gepost door: Gino Vanpoucke | 11-01-10

Innige deelneming Als je verdrietig bent,
kijk dan opnieuw in je hart.
En je zult zien dat je huilt,
om wat je vreugde heeft gebracht
Veel sterkte...

Gepost door: Sofie Vanderstraeten | 11-01-10

Innige deelneming Deze middag hoorde ik vol ongeloof het nieuws over Franky.
Aan zijn familie mijn oprechte deelneming. Veel sterkte in deze moeilijke dagen. Ik zal me Franky herinneren als een echte volksvriend.

Gepost door: Peggy Neirinck | 11-01-10

een mensenvriend woorden schieten mij tekort, maar we zullen deze mensenvriend missen, sociaal, hulpvaardig als hij was, en dan plots.................... Franky maat, we gaan u missen.

Gepost door: Rik | 11-01-10

Sterkte Mijn oprechte deelneming aan zijn echtgenote en kinderen , kan het niet geloven dat hij er niet meer is .
Een collega

Gepost door: Regine Vermote | 11-01-10

veel sterkte aan de familie van franky .... hij blijft voor altijd bij ons !!

Gepost door: mathieu ornelis | 11-01-10

Deelneming Beernem verliest één van zijn markante figuren. Oprechte deelneming aan familie en vrienden van Franky.

Gepost door: Philippe Vincke - Sabine Martelé | 12-01-10

een vriend van velen Franky toch, vint toch, allez,
tis niet te begrijpen wat jou nu overkomen is!
ons laatste wijntje samen was op 3 januari,
de week ervoor een hele avond samen over van alles en nog wat gepraat,
je had het vooral over je kinderen waar je zo trots op was,
en over ons 'politiek avontuur' samen,
je hebt het zo vaak gezegd : "we gaan ze ne keer doen verschieten" hier in beernem,
dan had je het over één van je vele evenementen waar je je voor 100% inzette,
je wou steeds het onderste uit de kan halen,
en jouw geliefde Beernem doen genieten van elk volksfeest.
je was een échte levensgenieter en een vriend van velen hier in beernem,
je zult enorm gemist worden...

allez, een avondmarkt zonder Franky zal nooit nog hetzelfde zijn...

Aan Ria, zijn kinderen en zijn vader,
mijn oprecht medeleven

Aan Franky, warme groet en een grote merci vanwege een goeie vriendin.
katrien van kerrebrouck

Gepost door: katrien van kerrebrouck | 12-01-10

Innige deelneming Diep geschokt en vol ongeloof vernamen we het veel te vroege heengaan van een graaggeziene persoon als Franky. We bieden de familie dan ook ons oprecht medeleven aan en wensen ze heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Gepost door: Marc en Jeanine FRANS-DE PRE | 12-01-10

Innige Deelneming Ons oprecht medeleven aan de familie met dit plotse en veel te vroege verlies van Franky. Hij had altijd voor iedereen een vriendelijk woord of gebaar over. Het heeft ons enorm aangegrepen. Veel sterkte.

Gepost door: Familie Strobbe Danny | 12-01-10

Mijn oprechte deelneming Mijn oprechte deelneming aan de familie van Franky. De melding van zijn overlijden sloeg bij ons op het werk in als een bom. Hoevele malen spraken we niet met elkaar?Verleden week nog hadden we 's middags een plezierig gesprek. Maar ook af en toe heel ernstig....en dan de begeestering als hij over "zijn Beernem" sprak. We gaan hem zeker heel erg missen! Zijn werkplek leeg en toch lijkt hij er nog te zijn! Franky, je zorgde zoveel keer dat mijn gedichten voor bruggepensioneerden op groot formaat geraakten....voor U schreef ik volgende haiku :
Stil en verlaten
Wij vragen ons af waarom
Slaap vredig vriend

Gepost door: Geert Verhaeghe | 13-01-10

Oprechte deelneming Franky, vriend ik kan dit niet geloven.
vorige week nog pinten gedronken samen.Je hebt mij opgevangen als ik destijds toekwam in Beernem via voetbal en als ik weg ging in Beernem heb je mij gezegd dat ik moest komen naar het 50-jarig'en feest. Van ons allen.
Je dacht altijd aan iedereen, vergeet ik nooit!
Danku voor alles.

Sterkte aan iedereen.

Gepost door: lauwers dirk (De kapper) | 15-01-10

De commentaren zijn gesloten.