Beernem

31-12-09

Supportersclub blauw-zwart in Oedelem

Recentelijk werd een supportersclub van Cercle Brugge boven de doopvont gehouden in café ’t Veldzicht bij Libert. Fans van Club Brugge konden niet achterblijven en in café Dickies in Oedelem werd thans Club 13, een supportersclub met supporters van Sijsele en Oedelem gesticht.

supportersDe club telt ondertussen al meer dan vijftig supporters, die elk een lidkaart ontvangen, waarop enkele gegevens, zoals identiteitskaartnummer, e-mailadres en GSM-nummer, vermeld staan. “We vragen tien euro op jaarbasis als lidgeld”, vertelt Glenn Heinderson, die het PR-gedeelte voor zijn rekening neemt. “Onze voorzitter is Matthias de la Meilleure. Als penningmeester hebben we Nicky Herssens aangeduid, die ook nog webmaster en lokaalhouder is. Zijn vrouw Katharina De Zutter is secretaris van de vereniging. Verder maken Bieke Stevens, Melissa Mortier en Frederick Platteeuw deel uit van het bestuur. Voor we vertrekken naar de match komen we hier in het lokaal samen. Inmiddels hebben zich ook al supporters uit Maldegem bij ons aangesloten. Club-speler Koen Daerden heeft het peterschap van onze supportersclub aanvaard”, vertelt Glenn Heinderson.

Website

De supportersclub beschikt ook over een website, namelijk dickiesfcb.be, waarop de leden allerlei nieuwtjes kunnen lezen. “We proberen er interviews op te plaatsen met spelers na een match. Tevens kan men allerlei nieuwtjes te weten komen over Club Brugge of ook allerlei informatie in verband met onze verplaatsingen. Er is een pagina voorzien om onze club het ganse seizoen te volgen. Daarnaast worden tijdens activiteiten ook foto’s getrokken en die plaatsen we eveneens op onze site. Een gastenboek en een linkpagina nodigen de supporters uit om hun bedenkingen neer te schrijven of verder door te linken naar nog verdere informatie”, aldus Glenn Heinderson.

16:37 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.