Beernem

21-12-09

Music for life met Jeugdhuis The Nooddle

The Outsider coast organiseert sportieve events langs de Belgische kust. Zij willen hun expertise gebruiken om Music For Life, de geldinzamelactie van Studio Brussel en Rode Kruis-Vlaanderen te steunen.

afficheOp dinsdag 22 december om half acht ’s ochtends starten de roeiers van The Outsider Coast met hun driedaagse gesponsorde kanotocht van Nieuwpoort naar Gent, waar ook dit jaar het Glazen Huis op het Woodrow Wilsonplein te bewonderen valt. Op 24 december komt de groep in de namiddag aan om het sponsorbedrag via cheque aan Siska, Sofie of Sam af te geven.

The Nooddle kon uiteraard geen nee zeggen toen ze ons vroegen om deze actie te steunen. We sloegen de handen in elkaar en brengen zo op woensdag 23 december 2009 om 19u30 het volgende programma: David Galle en Lieven Scherre met opwarmende comedy, gevolgd door een spetterend optreden van Pornorama met achteraf een heuse afterparty met DJ’s als Trickey & Tyler, Black Frank en Frères Deluxe.
Uiteraard gaan de opbrengsten van deze avond integraal naar Music for life. Met een inkom van 5 euro hopen we de actie van Studio Brussel en Rode Kruis-Vlaanderen te kunnen steunen.

Meer Info:
Jeugdhuis The Nooddle
Bloemendalestraat 153
8730 Beernem
0497 528 110
thenooddle@beernem.be

17:31 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.