Beernem

17-11-09

Tweede Kerstverlichtingswedstrijd Tussen Berg en Dal

Na het succes van vorig jaar richt de vzw Tussen Berg en Dal zijn 2de kerstverlichtingswedstrijd in. De deelname aan deze wedstrijd is gratis.

Net als vorig jaar hebben de sponsors in een goed gevulde prijzenpot voorzien. Wie de eerste prijs wegkaapt, kan alvast rekenen op een zalig weekendje aan zee voor het gezin en dit op een moment naar keuze.

De prijsuitreiking (rond 21u) gebeurt tijdens de nieuwjaarsdrink georganiseerd door de vzw Tussen Berg en Dal op zaterdag 9 januari vanaf 18u. Op dit gebeuren zijn alle Oedelemnaars uitgenodigd. Dit alles gaat door in de verwarmde tent op de parking aan de Sint-Lambertus kerk. Een ijskapper, muziekbandje en West-Vleteren bierstand zorgen die avond voor de nodige ambiance. Ook hier is de inkom gratis.

Inschrijven voor de kerstverlichtingswedstrijd kan t.e.m. 20 december door opgave van naam en adres via jan.vandepoele@telenet.be. Daarna gaat de 5 koppige jury op stap op zoek naar de sfeervolste, mooiste, grappigste, origineelste, … kerstverlichting.

17:37 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.