Beernem

14-11-09

Wielertoeristen WTC De Graeve huldigen kampioenen

Het bestuur van WTC Oedelem, dat zo pas haar 40-jarig bestaan vierde, heeft tijdens een gezellige maaltijd in de Zandberghoeve, haar kampioenen in een hulde betrokken. Naast de vele wielertoeristen waren ook Mevrouw en Mijnheer Urbain De Graeve, van de meubelzaak De Graeve uit Oedelem, van de partij.

wielertoeristenDe wielertoeristen startten in maart met hun zomerseizoen. “Op zondag 22 maart zijn we gestart met 25 ingeschrevenen”, aldus voorzitter Rudi Vervynckt. “Er waren dertig ritten voorzien, maar wegens de weersomstandigheden zijn er twee weggevallen. De totale afstand die de leden aflegden bedraagt 22.578 km, voor een totaal van 401 werkelijk gereden ritten. De langste rit werd verreden op 21 juli en bedroeg 101 km. De eerste helft reden we voorbij Schipdonk door het Meetjesland en we stopten na 64 km aan de taverne In den draaiput. Na iets gegeten en gedronken te hebben, keerden we via St-Kruis Nederland, Aardenburg, Moerkerke en Sijsele terug naar het lokaal. Nadien volgde een smakelijk slot in de Parochiezaal. Belangrijk is het feit dat we het ganse seizoen ongevallenvrij hebben gereden”, legt de voorzitter uit.

Kampioenen

Tussen de gerechten door werden dan de kampioenen in een hulde betrokken. “Onze algemeen kampioen, dit voor de vijfde maal op rij, is Boudewijn Buysse. Hij reed alle ritten mee. In totaal was dit goed voor 1.580 km”, aldus Rudi Vervynckt, die mevrouw Urbain De Graeve uitnodigde de trofee te overhandigen. “Als tweede van het seizoen eindigde Marcel Huyvaert, die 1.391 km bij elkaar fietste. De trofee voor de clubkampioen, dit is de trofee voor de beste van de tijdrit, tussen de wielertoeristen, die tijdens het seizoen niet meer dan vijf ritten misten, gaat naar Frans Van Steenhuyse. Tenslotte hebben we nog een trofee voor diegene die tijdens de tijdrit de beste tijd realiseerde. Net zoals vorig seizoen is het Marc Teerlinck, die het dichtst bij 25 km per uur fietste”, vermeldt Rudi Vervynckt, die alle leden feliciteerde voor hun discipline, die ze tijdens de ritten aan de dag legden.

10:52 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.