Beernem

14-11-09

Nieuwe seniorenflats in Oedelem

Residentie Cis & Claire gelegen in de Julien Creytenstraat 38 opent weldra haar deuren voor senioren vanaf 60 jaar. Claire en Françis Boussy verbouwen er het ouderlijk huis tot zeven seniorenflats met een polyvalente ruimte, waarbij hun aandacht vooral gaat naar gezelligheid en levenskwaliteit van de bewoners. De flats ogen ruim en bieden alle comfort.

seniorenflatsDe residentie Cis & Claire bevindt zich in een rustige omgeving in het centrum van Oedelem. De eigenaars wijzen er op dat alle faciliteiten vlak bij de deur liggen. “Op vijftig meter is er een bushalte, winkels zijn er op vijf minuten lopen, het station ligt zes km van hier vandaan en ook de autostrade is heel nabij. Zelfs Brugge is slechts tien km van hier verwijderd”, legt Francis Boussy uit. “Onze residentie behelst een kleinschalig initiatief, waarbij we voor ogen hebben dat de bewoners zo lang mogelijk onafhankelijk en zelfstandig kunnen blijven wonen in hun flat. In de omgeving kan men de natuur opzoeken en er wandelingen maken. Binnen een straal van één km vinden de bewoners alle faciliteiten, zoals een dokter, osteopaat, kinesist, tandarts, apotheker, wassalon, voedingswinkels, bakkerijen, beenhouwers, viswinkel, grootwarenhuizen, kledingwinkel, restaurants, allemaal op wandelafstand”, somt Francis de mogelijkheden op.

Flats

De seniorenflats zijn luxueus afgewerkt en geschikt voor één of twee personen. “De flats beschikken over een inkom, living met daarin een uitgeruste keuken, een ruime slaapkamer, badkamer met toilet, lavabo, kast en inloopdouche zonder boord met regensproeier, berging, terras en garage”, voegt Claire er aan toe. “De bewoners zullen zich zeker niet eenzaam voelen, want in de polyvalente ruimte, is er mogelijkheid voor videofonie, TV, zetels, tafels en stoelen, een lavabo en toilet. In deze multi-functionele ruimte kan men televisie kijken, een kaartje leggen, sociale contacten aanscherpen of feestjes organiseren. Een gezellig terras nodigt uit om een barbecue te organiseren en tijdens de zomer kan er in de tuin petanque gespeeld worden, want twee banen zijn voorzien. Elke flatbewoner kan beschikken over een garage en een fietsenberging”, legt Claire uit.

Comfort

De flats zijn voorzien van het hoogst mogelijke comfort. “Steeds zal er een aangename binnentemperatuur worden verzekerd, want de verwarming gebeurt via een zuinig werkende warmtepomp, die voortdurend warme of koude lucht blaast”, voegt Francis er aan toe. “De flats worden constant van zuivere lucht voorzien door een ventilatiesysteem. Dit is een groot voordeel voor mensen die lijden aan astma of andere aandoeningen van de luchtwegen. Warmte zal nauwelijks verloren gaan, want de vloeren, muren en plafonds werden voorzien van warmte isolerende materialen van de hoogste kwaliteit. Aluminiumramen bevatten een super isolerende beglazing.Geluidshinder wordt tot een strikt minimum beperkt en een camerabeveiliging bewaakt de residentie 24 op 24 uur. Alles moet klaar zijn voor 1 januari 2010”, aldus Francis Boussy, die nog meegeeft dat er een rolstoel toegankelijke lift voorzien is.
Info: tel: 0477/30.60.45, website: www.cisenclaire.be en e-mail : boussyfrancis@skynet.be

10:58 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dag,

Kan u mij laten weten hoeveel mijn verschuldigd bedrag naar u toe bedraagt,en wat er
eventueel al afgelost is ? ? ?

want ik heb het gevoel dat mijn schuldbemiddelaar geen schulden vereffent
naar de schuldeisers toe, en ik wil dit graag bewijzen op de rechtbank,zodat hiervoor
spoedig een oplossing komt.want op deze manier is het voor niemand een aangename
situatie,ook niet voor mij.
groetjes,
mieke

Gepost door: mieke opdenacker | 24-04-15

De commentaren zijn gesloten.