Beernem

21-09-09

Sp.a Beernem kreeg hoog bezoek

De fiets op met Johan Vandelanotte en John Crombez is in de voorbije 18 jaar een klassieker geworden. Bescheiden begonnen, is deze vijfdaagse fietstocht ondertussen in onze mooie provincie uitgegroeid tot een wielergebeuren waarop vele fietsliefhebbers reikhalzend naar uitkijken.

curieusDe formule is vrij eenvoudig, een fietstochtvan om en bij de 60km met in de voor- en namiddag een sanitaire stop en’s middags een verzorgde maaltijd aan democratisch prijs. Het hele gebeurenwordt professioneel begeleidt met volgwagens en mechaniekers.br>
Beernem kreeg dit jaar een deel van de rit op zijn grondgebied. Vertrekkendevanuit Sijsele ging het richting Moerbrugge, Oostkamp, Beernem, St. Joris,Oedelem en zo terug naar Sijsele.

"Niet minder dan 185 deelnemers kwamen opdagen, waaronder een 45-talBeernemnaars die voor het eerst met deze tocht kennis maakten", vertelt Godfried Martelé, die meegaf dat de ploeg op de foto instond voor een vlekkeloze bediening van het middagmaal in de bomvolle zaal van de Kleine Beer.

10:45 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.