Beernem

09-09-09

Vijfde Grote Prijs Jim Beuselinck

In samenwerking met het Beernems gemeentebestuur wil een nieuw comité de Vijfde Grote Prijs Jim Beuselinck organiseren. Deze jubileumeditie vindt plaats op zaterdag 12 september. Zowel Kid’s, trio’s als recreanten kunnen er aan deelnemen.

jimDe vier vorige edities kenden telkens een groot succes. Het voormalig bestuur hield het voor bekeken, maar enkelen hebben toch aan de kar geduwd om deze vijfde editie doorgang te laten vinden. “Na het succes van vorige jaren terug de Grote Prijs Jim Beuselinck organiseren, een fantastisch en ideaal moment om in samenwerking met de sportraad en het gemeentebestuur de zowel geoefende als niet geoefende sporter samen aan het werk te zetten”, aldus secretaris Thierry David. “We willen de Beernemse sportievelingen, zowel de individuele sporter als de verenigingen, op recreatieve wijze laten proeven van de triatlon sport. Iedereen kan eraan deelnemen. Het is een goed middel om de jeugdsport te bevorderen alsook de samenwerking tussen verschillende verenigingen. Voor de gemeente is het een nieuwe uitstraling en het is een mooi gebeuren in de rand van Oedelemkermis”, legt Thierry David uit.

Parcours

Ten opzichte van vorige jaren wordt een kleine wijziging aan het loopparcours aangebracht. “Alles gebeurt rond de sporthal Den Akker, de Vullaertstraat, de Beekstraat, Groenstraat en de N. Fonteynestraat. De Kids betalen 5 euro, de recreanten moeten 20 euro neertellen en voor de trio’s bedraagt het inschrijvingsgeld 36 euro. Leden van VTDL betalen slechts 15 euro. We hopen opnieuw op een massale deelneming en belangstelling. Iedere deelnemer krijgt een wedstrijdbrief waarmee de deelnemers zich in de voormiddag naar het zwembad moeten begeven. In de namiddag krijgen we dan de loop- en fietswedstrijden. Om 18 uur vindt dan de prijsuitdeling plaats in de sporthal. Er worden diverse categorieën gemaakt, zodat er heel wat prijzen te verdelen vallen”, aldus de secretaris.

Info: www.gp-jim.be 0473/882525
Foto :Het kersverse bestuur met Jim Beuselinck, Thierry David, Lieven Deschepper, Jan Landuyt, Kurt Neirinck, Dirk Maeyens en uitbaatster van café Crocodile staat klaar voor de vijfde editie Jim Beuselinck

10:29 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.