Beernem

14-08-09

Beernemblog bijna aan 1 MILJOEN hits

De Beernem Skynetblog werd gestart in december 2003, maar de huidige teller werd slechts op 18 augustus 2004 geïnstalleerd. We zijn dan ook bijna vijf jaar verder en het verheugt ons mede te delen dat de teller binnenkort 1 MILJOEN hits zal hebben geteld.

Deze blog heeft tot nu toe 361.506 verschillende surfers over de vloer gekregen. Dit werd geteld volgens de IP-adressen van diegenen die op beernem.skynetblogs.be hebben geklikt. In totaal werden zo'n 502.645 pagina's bekeken. Nog meer cijferwerk leert ons dat per maand een gemiddelde van 8.395 surfers langskomen, dat is zo'n 1.937 per week, 276 per dag en 12 per uur. In de top dertig van 190.510 skynetblogs figureren we steeds rond de 15de plaats als beste evolutie van de week, of beste evolutie sinds 2003 enz...

In de categorie Actualiteit, waarvan deze blog deel uitmaakt, nemen we de vijfde plaats in op zo'n 18.722 blogs. Een mooie ereplaats! We zijn dan ook een beetje fier om onze gemeente Beernem zo in the picture te kunnen stellen. We worden geraadpleegd van over gans de aardbol, tot in het Kremlin toe. (gemakkelijk te traceren via Life Traffic Feed in onze rechterkolom). We hopen nog een tijdje met deze blog te kunnen doorgaan. We wensen iedereen dan ook nog veel leesplezier en laat ons hopen dat we verder evolueren naar de 2 MILJOEN hits.

10:51 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Als geregelde bezoeker kan ik het weten: als er ooit een prijs komt voor de beste website voor Beernemnaars, dan is dit hem, http://beernem.skynetblogs.be. En het kan nog beter: als enkelen van deze honderdduizenden lezers wat meer reacties op de artikels zouden durven geven, dan is niet enkel Regi goed bezig, maar ook zijn bloglezers, een levend Regi-ment actieve kritische Beernemmers. Deze blog is een unieke permanent raadpleegbare verzameling van kronieken van de laatste 6 jaar in Beernem aangevuld met handzame links naar Beernemse websites en naar zovele bijdehandse adressen voor nieuws, TV-programma’s en nog zoveel meer. Inderdaad, op naar het tweede miljoenium.

Gepost door: Carlos Croene | 14-08-09

De commentaren zijn gesloten.