Beernem

22-06-09

Bertje Vermeire viert zijn 65 jaar, tijd voor een feestje

Bertje Vermeire heeft iets met 6 juni. Nu dat hij 65 jaar wordt, gaf hij op zaterdag 6 juni een feest, waarbij zijn vrienden en tegenstrevers van weleer uit het cyclo-crosswereldje op uitgenodigd waren. Zo’n drie jaar geleden nog, stapte hij op 06-06-2006 in het huwelijksbootje met Christa Ornelis en ook enkele van haar vriendinnen vervolledigden het gezelschap.

vermeire In maart jongstleden stopte Robert Vermeire met werken om te genieten van zijn pensioen. “Ik verjaar pas op 2 november, maar gezien ik trouwde op 6 juni in 2006, wilde ik vandaag een feest geven om mijn pensioen te vieren”, aldus Bertje Vermeire. “Ik heb in mijn wielerloopbaan veel vrienden voor het leven gemaakt. Nog steeds komen wij geregeld bij elkaar. Vandaag zijn hier Roland Liboton, Marc Janssens, Geert Wittevrongel, Albert Vandamme en Hans Declerck aanwezig. Paul Hereigers heeft afgezegd en ook Wittepenninck kon niet komen omdat zijn vader met wat gezondheidsproblemen kampt. Seffens komt ook nog Mario Declerck, zodat we een mooi groepje vormen en we weer wat oude koeien uit de sloot kunnen halen”, lacht Bertje Vermeire, die altijd op een optimistische manier tegen het leven aankijkt.

Crossen

Dat zijn raadgevingen in het crosswereldje nog steeds serieus worden genomen, bewijst het feit dat Bertje Vermeire veelal als gast wordt gevraagd bij speciale gelegenheden. “Door omstandigheden heb ik lange tijd de crossen niet meer gevolgd, maar thans zit ik er opnieuw midden in. Ik zal me in mijn pensioen zeker niet vervelen. De ganse winter ben ik bijna op stap naar de verschillende wedstrijden. Nu dat ik er opnieuw bij behoor, word ik ook meer aanvaard door de jongere generatie. Ook zij luisteren wel naar hetgeen wij hebben ondervonden en meegemaakt, toen we zelf nog wedstrijden meereden”, aldus Bertje Vermeire, die van de gelegenheid gebruik wil maken om zijn vrienden samen op de foto te krijgen.

Foto :Geert Wittevrongel, Hans Declerck, Albert Vandamme, Marc Janssens en Roland Liboton, gingen graag op de uitnodiging van Robert Vermeire

15:30 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

an harte proficiat Bertje met uw 7Oe verjaardag
Je weet dat ik steeds de grootste waardering en sympathie voor je heb gehad. Je was een groot kampioen
Nog vele gelukkige jaren !
ere-gouverneur Paul Breyne

Gepost door: paul breyne | 08-11-14

De commentaren zijn gesloten.