Beernem

18-05-09

13de Editie van semi-klassieker Flandrien Briek Schotte

De Flandrien Briek Schotte is ondertussen een begrip geworden in de kalender van de toertochten . In 2009 zijn we dan ook reeds aan onze 13de uitgave toe en in die tijd zijn we gegroeid naar zo’n 900 trouwe maar ook tevreden deelnemers.

Op zaterdag 30 mei wordt deze wielertoeristenrit verreden.briek.Afstanden en parcours:
•70 km: Oedelem Poelberg Oedelem
Het parcours loopt over rustige, licht heuvelachtige wegen door het West-Vlaamse land. Bestemming is de Poelberg. Halfweg is een uitgebreide bevoorrading (drank en versnaperingen) voorzien,

•120 km: Oedelem Tiegem Oedelem
Deze rit volgt hetzelfde parcours tot de Poelberg maar loopt verder via Nokere tot Tiegem ,Voor elke wielertoerist haalbaar! De moeilijkheidsgraad ligt vooral bij Tiegem -Anzegem en Kruishoutem. Ook hier zijn bevoorradingen voorzien.

•145 km.Oedelem Kluisberg -Oedelem
Zelfde Parcours als 120 km maar extra lus van +-25 Km met Kwaremont-Kluisberg ,een aanrader.Ook hier zijn uitgebreide bevoorradingen voorzien.

VTT: 65 km en 30Km
Dit parcours leidt u van Beverhoutsveld tot Drongengoed met uitgebreide bevoorradingen. De verschillende omlopen worden volledig en duidelijk uitgepijld met goed herkenbare pijlen.

Start en aankomst :
De start en aankomst zijn voorzien in: Sporthal 'Den Akker' Oedelem, SportstraatInschrijving, vertrek- en aankomsturen Inschrijven kan vanaf vanaf 7 uur.
Vertrekuren : 70 km en VTT tussen 7 en 13 uur (30Km VTT tot 14:00 uur)
120/145 Km tussen 7 en 10 uur,
Cafetaria : dranken, broodjes in de zaal. Bij mooi weer terras buiten.Douches en kleedruimte : In het sportcentrum zijn voorbehouden kleedruimtes en douches voorzien voor dames en heren. Afspuitinstallatie is voorzien.

Meer Informatie:0485-566-453 :www.xs4all.be/~depecker-de.flandriens@mail.be

10:29 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.