Beernem

05-05-09

Stemmen voor JackoBond

muylaertNaar aanleiding van de deelname van Riet Muylaert als JackoBond in het Eén-televisieprogramma van Zo is er maar één, is er in Groot-Beernem een serieuze campagne op gang gekomen. Sarah D’haeninck en Lien De Ruyck hebben zich voor de kar gespannen en voeren een opmerkelijke promocampagne voor Riet Muylaert, die er echt rustig bij blijft.

Op vrijdag wordt op Eén de finale uitgezonden. Riet Muylaert behoort tot de finalisten. “Ikzelf voer geen campagne. Dat ligt niet in mijn aard. Ik ben te beschaamd om de mensen te vragen voor mij te stemmen”, klinkt het bij Riet Muylaert. “Ik ga ervan uit dat ik gewoon mijn best moet doen en als de kijkers dit leuk vinden, zullen ze misschien wel op mij stemmen. Het is allemaal begonnen met de promofilmpjes van Arne & Bastien, twee afvallers. Echt hilarisch en plots kreeg ik een mail van twee Beernemse meisjes Lien De Ruyck en Sarah D’haeninck, die ik niet eens kende, dat ze een flyer-campagne op touw zouden zetten. Ze zijn fantastisch”, aldus Riet Muylaert, die niet echt meedoet om te winnen. “Neen, ik doe mee omdat de mensen JackoBond zouden leren kennen en ooit misschien de weg zouden vinden naar één van onze optredens. Ik ben trouwens al gewonnen, vind ik. Nooit gedacht dat ik de eerste aflevering zou overleven. Nu mag ik in de finale een eigen nummer brengen. Dat is voor mij de absolute hoofdprijs. Ik ben super-gelukkig”, aldus een euforische Riet Muylaert.

Stress

Op de vraag of Riet Muylaert iets geleerd heeft van haar deelname, antwoordt de zangeres dat ze heeft leren omgaan met stress. “Het is niet evident om te gaan met stress voor een Live programma. Ook de overweldigende positieve commentaren doen me bijna geloven dat ik echt goed ben in iets. Ik heb het medium televisie van dichtbij leren kennen en vooral de impact ervan. Zelf ben ik drie jaar bezig met JackoBond. Soms is het echt knokken, maar nu loopt alles precies vanzelf. Mijn concurrenten vormen een fijne vriendengroep. Je kunt ons moeilijk met elkaar vergelijken, omdat we allemaal zo verschillend zijn. Ik wens ze in elk geval allemaal de overwinning toe, want ze zijn goed in hun gebied”, aldus Riet.

Medewerking

“De medewerking van Arne & Bastien, die zich belangeloos voor me hebben ingezet, is gewoon fantastisch. Ik keek elke week uit naar hun filmpje. In de toekomst zal ik dat wel hard missen. Vorige week zong ik met Arne een duetje op de markt van Oedelem voor Olé Pistolé. Ondertussen zijn we heel goede vrienden geworden. Ze zitten in mijn hart, voor altijd”, aldus een openhartige Riet Muylaert.Het debuut-album van JackoBond ligt in alle winkels. Recensenten schrijven besprekingen en de platen worden meerdere keren per dag op de radio gedraaid. “Mij hoor je niet klagen, beter laat dan nooit. Dat is de reden waarom we deelnamen aan dit programma. Dus ik ben zeer gelukkig, ons doel is bereikt”, besluit Riet Muylaert.
Info: Om op Riet Muylaert te stemmen, SMS 06 naar 3470.

Foto : Riet Muylaert zingt samen met Arne Vanhaecke een duet op de markt in Oedelem

15:28 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.