Beernem

11-04-09

Gijs Degrande, Beernemse kandidaat voor N-VA lijst

Gijs Degrande is de Beernemse kandidaat voor de N-VA voor de Vlaamse verkiezingen van 7 juni. De 28-jarige kandidaat is voorzitter van de Beernemse N-VA-afdeling en staat op de 15de plaats bij de effectieven. Gijs is ook provinciaal secretaris van Jong N-VA West-Vlaanderen en beroepshalve werkt hij als medewerker van de N-VA-fractie in het Vlaams Parlement. Hij was jarenlang actief in Jeugdhuis ‘The Nooddle’ en organiseerde onder meer het muziekfestival ‘Zwart Werk’ (2001-2006). Hij is ook lid van het Beernemse 11-juli-comité, de Vlaamse Volksbeweging en het Davidsfonds.

degrandeDe N-VA hoopt op 7 juni twee West-Vlaamse zitjes in het Vlaams Parlement in de wacht te slepen. Dat zegt Vlaams volksvertegenwoordiger Geert Bourgeois, die de lijst voor de Vlaamse verkiezingen aanvoert. “We hebben de wind in de zeilen. Dat merk je overal in Vlaanderen als je mensen ontmoet. Het enthousiasme om voor de N-VA en voor meer Vlaanderen als uitweg voor de economische crisis te kiezen is groot. Een tweede zetel in West-Vlaanderen is zeker haalbaar”, stelt Geert Bourgeois.

18:29 Gepost door Reginald in Politiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Geachte Burgemeester van Beernem,

Hierbij willen wij U ten eerste bedanken voor het verkwanselen van het gemeentelijke kabelnet aan Telenet.
Nu zijn wij afhankelijk geworden van wat een private firma wil.

Ten tweede voor de storingen die regelmatig door allerhande aannemers geschieden waar bij internet kabels en dergelijke zonder verwittiging worden door gekapt, afgekoppeld, zodat mensen niet tijdig hun telewerk en andere zaken kunnen afhandelen alvorens dit gebeurt.

Met vriendelijke groeten,

Anton van Wamelen
Lid NVA.

Gepost door: amj2011 | 12-07-11

De commentaren zijn gesloten.