Beernem

04-01-09

Kindercrèche De Elfjes is van start gegaan

Op zaterdag 3 januari 2009 werden de deuren van kindercrèche De Elfjes in de Bruggestraat 120 in Oedelem officieel geopend. Monna De Spiegelare en Carine Bousson staan paraat om aan opvang te doen.

Bij het betreden van deze crèche komt men terecht in een bureel, waar de inschrijvingen en de administratieve formaliteiten kunnen vervuld worden. Daarna stapt men een grote ruimte binnen, waarbinnen een keuken is uitgebouwd. Deze is afgescheiden zodat de kinderen er niet binnen kunnen geraken. Een gang leidt naar de slaapkamer, waar momenteel acht bedjes staan uitgestald.

Tussen de slaapkamer en de keukenruimte bevindt zich een soort relaxruimte, waar de kleintjes tot rust kunnen komen en waar ook de luiers kunnen ververst worden. Hiertegenover is er nog een grote ruimte waar de ukjes zich kunnen uitleven. Aan speelgoed is er geen tekort, zodat de kleuters zich zeker niet zullen vervelen. Meer informatie kan men krijgen op de website: www.de-elfjes.be

21:13 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Geachte Mevrouw, Mijnheer,

Voor al uw (betaalbare) animaties klik voor meer uitleg en foto's op :

www.frapi.be


Frankini als podium-entertainer: gedurende 2 x 40 minuten treedt Frankini op met duiven, konijnen, kaarsen, balletjes,… Een ideale vertoning voor wijkfeesten, familiefeesten en het vereningingsleven in het algemeen. Een gevarieerd programma met heel wat komische trucs, een ideaal programma voor volwassenen en kinderen.
Voor een publiek, jonger dan 13 jaar, heeft Frankini een apart kinderprogramma met levende dieren. De kinderen kunnen van heel dichtbij kennis maken met de dieren.

Frankini als tafelgoochelaar (micro-magie):gedurende 3 uur brengt goochelaar Frankini van tafel tot tafel de allermooiste en spectaculairste goocheltrucs van heel dichtbij. Dit is ideaal voor tijdens recepties, openingen, gala's, een gezellig etentje en zo veel meer.

Frankini als straatanimator: Frankini treedt hier mobiel op en dat gedurende 3 uur. Mobiele magie van de bovenste plank en dat tijdens braderieën, stoeten, wijkfeesten, enz.. .

Clown Franzi: Een kleurrijke clown die de allerleukste ballonfiguren maakt. (hondjes, katjes, olifantjes, zwanen, zwaarden, fietsen,… tot wel meer dan 50 figuren toe).
Dit alles voor een duurtijd van 3 uur.

Clown Pipo Franko: Onze komische clown brengt steeds alle kinderen aan het schateren. Als verrassing maakt hij ook de tofste ballonfiguren van klimmende apen tot grote zonnebloemen en dit gedurende 3 uur. Ook een verkorte goochelshow behoort tot de mogelijkheden.


Met vriendelijke groet,

Frankini. Tel 051.24.51.41 GSM 0498.902.333

Gepost door: aniamtieeam | 05-04-09

De commentaren zijn gesloten.