Beernem

30-12-08

Okra Oedelem huldigt afscheidsnemende bestuursleden

Op woensdag 17 December was de Parochiezaal in Oedelem druk bezet. Niet minder dan 164 leden en bijleden tekende present om het jaarlijks KERSTFEEST mee te vieren met het bestuur van O.K.R.A.- Oedelemdorp. Voor de ambiance en de sfeer zorgde Guido Van Damme met zijn keybord, terwijl zangeres Claudine Leers het beste van zichzelf liet horen. Twee keer 45 minuten liet ze haar schitterende repertoire horen. Daarna werd het tijd om twee bestuursleden in de bloemetjes te zetten bij hun afscheid uit de bestuursploeg.

okraMariette Ide, geboren op 3 mei 1931 wonende in de Egyptestraat in Oedelem is al bestuurslid sinds 1981. Germaine Trenson geboren op 28 maart 1930 en wonende in de Fontynstraat in Oedelem is ook al meer dan tien jaar bestuurslid.

De voorzitters van OKRA Oedelem overhandigden hen een geschenk. Daarna ging het feest verder met lekkere boterhammen met kaas en koffie, gevolgd door een gezellig samenzijn.

14:21 Gepost door Reginald in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

animatie ALLO/ Reeds meer dan dertig jaar sta ik op de planken als charme zanger-orgelist ik treed regelmatig op in beide vlaanderen ik breng liedjes van ;EDDY WALLY WILL TURA .FRANS BAUERen vele andere dus echte vlaamse shlagers ik breng een twee uur spetterende show en dit voor de prijs van 175€ verplaatsing inbegrepen
voor boeking bel 055210071 of stuur een mailtje naar milor1@telenet.be
groetjes
uw charme zanger-orgelist
Milord

Gepost door: charme zanger Milord-orgelist | 09-01-09

De commentaren zijn gesloten.