Beernem

28-05-08

Tangun Martial Arts doet het goed in kampioenschappen

De Oedelemse club Tangun Martial Arts heeft de wind in de zeilen. Dat bleek na deelname aan de kampioenschappen georganiseerd door de IUMA in Deinze. Dat er heel wat talent in de club schuilt bewezen de leden door heel wat prijzen in de wacht te slepen. De club bewandelt duidelijk het goede spoor.

Na maanden oefenen konden de leden van Tangun Martial Arts eindelijk eens tonen tot wat ze in staat zijn. Tijdens de kampioenschappen werden deze sportbeoefenaars in twee categorieën ingedeeld. “Zo was er een categorie Kumité fighting en een categorie Kata”, verduidelijkt bestuurslid Rik Moelaert. “Onze leden hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om te tonen tot wat ze in staat zijn. Het was dan ook een hele eer voor onze club om zoveel prijzen in de wacht te slepen. Bij de juniors Kata was de eerste plaats voor Robbe Bonne, die gevolgd werd door Glenn Leuntjens en Branco François. Ook onze volwassenen vielen in de prijzen en in de categorie tot bruine gordel Kata legde Steven Schelstraete beslag op een tweede plaats, terwijl Caroline De Croock als derde werd afgevlagd. In de categorie Black Belts Kata veroverde Bart De Backer een eerste stek, terwijl ikzelf beslag legde op de derde plaats. In de categorie Black Belts Kumité fighting was de eerste prijs voor Frederic Coppens”, legt Rik Moelaert uit.

tangunGala

Tijdens de kampioenschappen was er ook plaats en tijd voor de tweejaarlijkse gala, waarbij de awards werden uitgedeeld. “Weer werden tal van onze leden bedacht met een prijs. Zo werd Sempai Steven Schelstraete verkozen tot Junior Instructor of the Year. Als Student of the Year werd Sempai Caroline De Croock verkozen. Sempai Jurgen Rosseel ging lopen met de titel Assistant Instructor of the Year, terwijl Sensei Frederic Coppens en Shodan Ho Bart de Backer verkozen werden tot National Instructor of the Year. Als bestuur zijn we bijzonder trots op de behaalde titels en awards en voor ons betekent dit prijzenfestival een stimulans om de ingeslagen weg verder te bewandelen”, aldus een trotse Rik Moelaert, die nog meegeeft dat in september het nieuwe seizoen start met heel wat nieuwe initiatieven. “We hopen ook heel wat nieuwe mensen te recruteren. Zij mogen altijd gedurende drie weken gratis meetrainen”, aldus Moelaert.
Info: www.tangun.be

09:41 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.