Beernem

25-03-08

Judoclub Beernem heeft de wind in de zeilen

Bij de Beernemse judoclub beginnen de lessen van hoofdtrainer Rudi Vandenbruane hun vruchten af te werpen. Niet minder dan vijf judoka’s van de eigen jeugd behaalden in Zele, een zwarte gordel. Onder hen de tweelingzusjes Sofie en Sylvie Verrewaere, samen met hun broer Pieter.

Het behalen van een zwarte gordel is voor beoefenaars van de judosport nog altijd het ultieme streefdoel, de kroon op het werk voor een jarenlange inzet.Coach Rudi Vandenbruane was in zijn nopjes met het behaalde resultaat op het kampioenschap in Zele. “Vijf van onze judoka’s trokken op 16 maart naar Zele om er deel te nemen aan het examen 1ste dan Shodan-Shiken”, vertelt Rudi Vandenbruane, die zich onverdroten blijft inzetten om de eigen jeugd op een hoger niveau te tillen.
“Voor onze deelnemers brak dan ook het moment van de waarheid aan. Na een maandenlange intense training gaven ze het beste van zichzelf. De drie jonge dames en de twee jonge heren zijn een eigen jeugdproduct”, aldus een fiere Rudi Vandenbruane.

Felicitaties

judoSamen met Sylvie, Sofie en Pieter Verrewaere behaalden ook nog Siska De Vuyssere en Ruben Hallaert hun zwarte gordel. “Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost, maar het behalen van deze zwarte gordel deed meteen ons leed vergeten”, lacht een gelukkige Sylvie Verrewaere. “Met het behalen van deze gordel hopen we een voorbeeld te kunnen zijn voor al onze andere judoka’s”. Ook de andere leden van het bestuur van deze succesvolle judoclub delen mee in de feestvreugde van de vijf nieuwe zwarte gordels. “Ja, het behalen van deze titels betekent een extra stimulans voor onze trainers”, aldus bestuurslid Sven Vanhee. “We zijn dan ook ten zeerste verheugd als bestuur onze welgemeende felicitaties te kunnen overmaken aan de vijf nieuwe zwarte gordels. We zullen dan ook proberen de ingeslagen weg verder te zetten. Het behalen van deze titels betekent dat we goed bezig zijn”, aldus Sven Vanhee.

Foto:Sylvie, Sofie en Pieter Verrewaere, hier samen met Siska De Vuyssere en Ruben Hallaert, hier samen met hoofdtrainer Rudi Vandenbruane, tonen trots hun kersverse zwarte gordel.

15:09 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.