Beernem

25-02-08

Thomas Vermeire beslist derby tussen SC Beernem en HO Oedelem

Met twee schitterende goals heeft Thomas Vermeire de derby tussen SC Beernem en HO Oedelem in Derde Provinciale B beslist. Eerst legde de Oedelemse spits, met een vrijschop, heerlijk gekruld in de verste kruising, de basis voor de gastzege. Later verdubbelde Vermeire met een mooie lob de stand.

beernVan bij de start probeerde Beernem de forcing te voeren. Tijdens de aanvangsminuten knalde Jurgen Gilliaert de bal naast het Oedelemse doel. Even later tikte Lode Vanneste een strakke kanjer van Kurt Van Waeleghem in hoekschop. Vanneste kreeg meer werk met een kopbal van Van Waeleghem, maar de gastgoalie keepte geconcentreerd. Pas na een halfuur meldden de gasten zich voor de eerste keer bij Karel Bouchez, maar Mike Timmerman geraakte niet bij het ronde ding. Kort hierop kreeg Tom Moens een open kans om de score te openen, maar de bal vloog hoog over het doel van Bouchez. Na gele kaarten voor Hurtecant en Mousset gingen beide ploegen rusten met een brilscore.

oedTien minuten in de tweede helft kreeg Oedelem een vrijschop op een vrij interessante plaats toegekend. Thomas Vermeire knapte deze klus succesvol op. Even later claimden de gasten een strafschop nadat Van Waeleghem de bal met de hand beroerde, maar de referee ging niet op deze eis in. Aan de overzijde plukte Vanneste een inzenden van Mousset. Vanneste bleef zich onderscheiden met zijn gepaste tussenkomsten en twintig minuten voor tijd profiteerde Vermeire van een slecht uitverdedigen van de thuisploeg om met een heerlijke lob de stand te verdubbelen. De match leek gespeeld en Beernem slaagde er niet meer in de gasten te bedreigen.

SC Beernem: Bouchez, Hurtecant, De Grande, Brichau, Mousset, Debbaut, Van Waeleghem, Verbeke, Gilliaert, Persyn, Goeminne, Lips, Van Ackere, Lootens, Van Poucke.

HO Oedelem: Vanneste, De Groote, Persyn, Vande Velde, Moens, Dejaeger, Vermeire, De Keere, Decoster, Timmerman, Ollevier, Bruggeman, Peuteman, Vervenne, Decraemer.

10:41 Gepost door Reginald in Sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Goed gedaan!

Gepost door: çoiske | 25-02-08

De commentaren zijn gesloten.